Bademiljø Sørlandsparken med storsatsning og nyåpning

Rør i Sør AS, bedre kjent som Bademiljø Sørlandsparken, flytter i disse dager til nye lokaler i Avenyen.

I hektiske dager rett før åpningen, torsdag 26.april, treffer vi Svein Erik Aamodt, Daglig leder i bedriften. Han styrer flere titals håndverkere og medhjelpere som sammen lager landets første pilotbutikk i Bademiljø sin storbysatsning. Dette blir bra, smiler Aamodt, her får vi dobbelt så stor plass som tidligere. Lager, installasjonsavdeling og butikk får alle moderne og miljømessige gode vilkår. Vi er opptatt av arbeidsmiljø og gode arbeidsforhold, forklarer Aamodt.

Den nye konseptbutikken i Avenyen skal gi kundene på Agder en bedre opplevelse. I tillegg til inspirasjon skal butikken preges av god service, høy kompetanse og kvalitet. Aamodt har blant annet hatt 3 av sine medarbeidere på salg/serviceskole som avholdes i regi av Sørlandsparken Næringsforening og Konsulentas AS. Vårt mål er at alle som skal pusse opp badet eller våtrom MÅ komme innom butikken, forteller Aamodt.

26.april Kl.12.00 blir det fult kjør. I tillegg til gode åpningstilbud blir det kake, grillmat, konkurranser og god stemning. Kl.18.00 kommer «Hildur» fra Høvågdamene for å sette en humoristisk spiss på åpningsdagen. Vi holder åpent til Kl.21.00 på åpningsdagen og håper mange vil legge turen innom Bademiljø i Avenyen, sier Svein Erik Aamodt idet han iler videre for å få butikken klar.

Legg igjen en kommentar