Sydlandsk stemning på terrassen: Her er årets hagemøbler!

Med navn som «Aruba» og «Bali» skal soltørste nordmenn få skape sin egen sydenstemning på terrassen, og kosen står i fokus.

-I år skal stua flyttes ut, utemøblene skal se mest mulig ut som innemøbler. I tillegg er det i vinden med masse grønne planter og palmer, og det å skape en «strandlig» stil. Årets hagemøbler har navn som Aruba og Bali skal få fram sydlanske stemning blant soltørste nordmenn, og kosen står i fokus, forteller Elisabeth Bygland Nilsen, salgsmedarbeider på Bohus i Sørlandsparken.

 

UTEMØBLER SOM SER UT SOM INNEMØBLER: Kosen står i fokus!

Et av mine beste tips er å gjøre det beste ut av den plassen du har, forteller Elisabeth. Hun viser fram en modulbasert spisegruppe fra kolleksjonen til Halvor Bakke, som kan bygges ut i fra tilgjengelig plass på terrassen. I tillegg får man med to ulike stoffer, og kan mikse og matche som man vil. -I tillegg kan man slå sammen bordet når man er alene, og utvide det når man får gjester, forklarer hun.

BYGG DIN EGEN VARIANT: Denne spisegruppen fra Halvor Bakke kan bygges ut ifra smak og behag, og man kan mikse med to ulike stoffer.

Har man i tillegg god plass, kan man dele uteplassen inn i ulike soner, forteller hun videre. Vi ser at det kommer mange sett som matcher i ulike varianter, som spisegrupper, lounger og solstoler. Man skal kunne matche møbler i de ulike sonene, forteller hun.

STRAMME LINJER: Elegante møbler i aluminium er hot, gjerne omringet av grønne planter.
I tillegg er det viktig å pynte med masse grønne planter, og vi har et stort utvalg av grønne busker og palmetrær, forteller hun. Man skal få fram den «strandlige følelsen» og man kan toppe stemningen med fargerike puter og pledd. I tillegg står kosen i fokus, og vi selger også mye utepeiser og bålpanner, smiler hun.


I tillegg er aluminium er økende trend, og kundene ønsker robuste vedlikeholdsfrie møbler med stramme linjer, forteller Elisabeth videre.
Jeg vil også anbefale kundene å tenke helhetlig når de planlegger uteplassen.

Trender:
– Flytt stua ut
– Aluminium og vedlikeholdsfritt- stramme linjer
– Sette sammen egne moduler for å utnytte plassen best mulig, og mikse og matche med farger.
– Ulike soner- og matchende spisemøbler