SPN inviterer til personalfest for ALLE ansatte i Sørlandsparken

For første gang i historien inviterer Sørlandsparken Næringsforening til personalfest for ALLE ansatte i Sørlandsparken. Som en av regionens største arbeidssteder kan vi potensielt bli flere tusen deltakere, sier Erik Rostoft, daglig leder i SPN.

Foreningens mål er å lage møtesteder for relasjonsbygging og nettverk, fortsetter Rostoft. Datoen er satt til lørdag 1.september slik at alle har muligheten til å delta. Stedet blir Sørlandets Travpark. Det legges opp til god mat, musikk for alle aldre og besøk av selveste VIP-sjefen, PC, som vil skape glamorøs stemning. Dette blir en fest med lite formaliteter og lav snipp. Vi håper mange bedrifter velger å delta samlet slik at det blir en personalfest i bedriften også. Rostoft understreker at alle ansatte over 18 år, uavhengig av bedriftsdeltakelse kan melde seg på.

Det legges opp til bedriftsbestilling av bonger til fordelaktige priser. Det blir også bar med alle rettigheter. Fri busstransport til sentrum for de som måtte ønske det. Vi håper dette blir en regelmessig event som skaper bedre trivsel og bekjentskap for de mange som har sitt arbeid i Norges meste spennede næringspark, avslutter Rostoft i SPN.

ansattefestver6

SPpersonalfest2018informasjon billetter2