NetPrint Kristiansand blir Allkopi NetPrint

Allkopi og NetPrint har vedtatt og fusjonere fra 1.juli 2018. Dette betyr at Netprint Kristiansand med tilhold i Sørlandsparken, skifter navn og utvider i løpet av 2018

Avdelingsleder i Sørlandsparken, Tony Ferger, ser frem til å utvide både staben og produktsorimentet. Ansatte i Allkopi Kristiansand flytter til Sørlandsparken og blir en god utvidelse av ressurser og kompetanse.

Allkopi er veldig store på bygg og dokumenter mens NetPrint er store på industrimerking, forklarer Ferger. Allkopi NetPrint blir landets største grafiske leverandør med 18 avdelinger og mer enn 200 ansatte.

Et relativt nytt fagfelt er utsmykking kombinert med akustikkregulering. Avdelingen har god kompetanse på akustikkmåling og kan tilby kunder tilpassede løsninger innenfor lyddemping.

Charlotte Ursvik er nyansatt og har fått ansvar for firmaet digitale papirtrykkeri.

Allkopi NetPrint i Sørlandsparken har flere store selskaper på kundelisten bl.a. Nordea, Sparebanken Sør, hennig Olsen Is og Sparebank1. Firmaet sponser flere lokale iderettsklubber med IK Start, KIF Håndball og Bjaavann Golfklubb i spissen.

Du finner bedriften i Barsølveien 22