Sørlandets Samferdselsløft med høringsuttalelse i bompakkesaken

SSL har idag kommet med en felles høringsuttalelse omkring bompakkesaken som er ventet opp til lokal behandling i Kristiansand bystyre

SSL har idag kommet med en felles høringsuttalelse omkring bompakkesaken som er ventet opp til lokal behandling i Kristiansand bystyre. Uttalelsen er signert Siri mathiesen, NHO Agder, Anita S. Dietrichson, NiKR, Reidar retterhold, NLG Agder/Rogaland og Erik Rostoft, Sørlandsparken Næringsforening.

For oss i SPN er det viktig å forklare politikerene i Kristiansand at bomstasjoner rundt Sørlandsparken og IKEA rammer urettferdig. Timenes Næringspark på andre siden av Timenesbakken er under utbygging og har en reguleringsplan på hele 180.000 m2 næringsarealer, understreker Rostoft.

Du kan lese høringsuttalelsen her;

2018_09_03_høring_bompengepakke_ENDELIG