Klart for by bilmesse i Sørlandshallen – Bilexpo 2019

Bilforhandlerene i Sørlandsparken står alene for over 40% av all handel med motoriserte kjøretøy i Agder, forteller Erik Rostoft, daglig leder i Sørlandsparken Næringsforening. De alle fleste bilkjøpere i Kristiansandsregionen besøker Sørlandsparken før ny bil skal handles. Det siste året har el-bilene stått i fokus og de fleste bilmerker har nå elektriske modeller.

Bilforhandlerene i Sørlandsparken står alene for over 40% av all handel med motoriserte kjøretøy i Agder, forteller Erik Rostoft, daglig leder i Sørlandsparken Næringsforening. De alle fleste bilkjøpere i Kristiansandsregionen besøker Sørlandsparken før ny bil skal handles. Det siste året har el-bilene stått i fokus og de fleste bilmerker har nå elektriske modeller.

Tradisjonen tro avholder Kristiansand bilhandlerforening sin bilutstilling i Sørlandshallen. Bilexpo 2019 går av stabelen lørdag 13. og søndag 14.oktober. Her vises det mange spennende modeller på 4 hjul. Velkommen enten du skal handle eller bare vil orientere deg om biltrendene.