Sørlandsparken Næringsforening søker nye kompetansepluss-kurs innen salg/service for 2019

– Fire av ti bedrifter mister oppdrag fordi de ikke får tak i den kompetanse de trenger. Derfor trenger vi en kompetansereform som gjør at vi får påfyll av kunnskap og kompetanse, sa kunnskapsministeren da han åpnet innspillskonferansen på Gjøvik.

– Fire av ti bedrifter mister oppdrag fordi de ikke får tak i den kompetanse de trenger. Derfor trenger vi en kompetansereform som gjør at vi får påfyll av kunnskap og kompetanse, sa kunnskapsministeren da han åpnet innspillskonferansen på Gjøvik.

I samarbeid med Konsulentas AS, arrangerte Sørlandsparken Næringsforening kurs innefor salg- og service våren 2018. Det ble avholdt gjennom 14 kursdager og fordelt på 3 klasser, forteller Erik Rostoft, daglig leder i SPN. Kursene inneholdt nyttig læring både for butikksjefer og butikkmedarbeidere. Tilbakemeldingene fra kursdeltakerne var svært gode, kan Rostoft opplyse.

Med bakgrunn i disse erfaringene fortsetter SPN samarbeid med Konsulentas også i 2019. Det søkes om midler til å arrangere kus både vår og høst 2019, opplyser Rostoft som sammen med Kirsten Olsson, daglig leder i Konsulentas, er ansvarlig for kursene. Planlaget oppstart vår er 7.mars 2019 og planlagt oppstart høst er 28.august 2019.

Kursene er kostnadsfrie for våre medlemsbedrifter opplyser Rostoft. Dette er en meget god start på veien mot fagbrev innen salgsfaget, avslutter han.

 

Mer informasjon og påmelding finner du her

Du kan laste ned påmeldingsskjema her Påmeldingsskjema kurs2019

Påmeldingsfristen er satt til 14.november 2018

Camilla fra Sørlandskjøkken i Sørlandsparken deltok på salg/service-kurset våren 2018. Her kan du høre hvilken erfaring hun hadde med kurset