Stor ordre på elbil-lading til elektrofirma i Sørlandsparken

Elektrotema Agder AS har fått en av de største elbil-lader anbudene i Kristiansand. Hele 310 ladepunkter skal leveres til et større Borettslag i Kristiansand. Ordren følger firmaets installasjon av 154 elbil-ladere på Bystranda Aveny Borettslag tidligere i år.

10Det er en svært fornøyd Ole Johan Hobbesland vi treffer i lokalene til Elektrotema Agder i Barstølveien. Hobbesland startet elektrofirmaet i 2000 og har siden den gang vokst jevnt og trutt. I dag teller firmaet 15 montører samt butikk og kontorpersonell. Firmaet omsetter nå for nærmere 20 millioner årlig

Elektrotema Agder har satset på et norskutviklet ladesystem som egner seg godt for borettslag og sameier. Anleggene inneholder en smart-teknologi som gjør ladigen enklere og rimeligere forteller Hobbesland. Dette gir fellesanleggene lavere installasjonskostnader for fellesanlegg. Produsenten Zaptec holder til i Stavanger og produserer sine anlegg i Norge. Dette gir god kvalitet og rask kommunikasjon sier Hobbesland. Zaptec har i dag mer enn 1000 borettslag og sameier på kundelisten. Opptil 100 elbiler kan lades i løpet av et døgn på et anlegg med en felleskurs på 63 ampere. Dette er mulig ved hjelp av et intelligent køsystem og unngår overbelastning. Ladesystemene koster inntil Kr.20.000 pr. ladepunkt.

Elektrotema Agder har i dag alt fra mindre private installasjonsjobber til større anbud i egne entrepriser. Uansett, smiler Hobbesland, trenger du hjelp og det har med strøm å gjøre, ringer du oss. Butikken i Sørlandsparken har også et utvalg av lamper og installasjonsmateriell.