I år skal det være personlige julegaver!

Syns du det er vanskelig å kjøpe julegaver som virkelig betyr noe? Et personlig smykke, armbånd eller ørepynt er en gave som gleder og som varer livet ut!

-Vi går inn i en travel periode nå før jul, og opplever at smykker, ringer og ørepynt er noe som står på ønskelisten hos mange, forteller Torstein Berglihn, daglig leder på Mestergull T. Berglihn på Sørlandssenteret. Vi har noe i alle prisklasser, fra moderne armbånd og ørepynt til de eksklusive smykkene. Det er noe som alle vil sette pris på, og gaver som varer livet ut.

-Ser du noen trender nå før årets julehandel?

Vi opplever stor etterspørsel av sølvkolleksjonen til Ole Lyngaard, og vi er eneste forhandler av dette merket i Kristiansand, forteller han. Den danske designeren har også en eksklusiv gullkolleksjon i det høyere prissjiktet, men sølvkolleksjonen er overkommelig for de fleste. Med sin stilfulle og elegante design er det populære gave å ha under treet i år, forteller Berglihn.

Her kan man kombinere ulike anheng ut ifra eget ønske, og skape sin egen kombinasjon. Vi ser en økende trend i det å gi personlige gaver og skape sitt eget uttrykk, sier Berglihn.

Det å gi en personlig gave ser man også på andre områder, og det å designe sitt eget smykke, ringer eller ørepynt, er noe som mange ønsker. Gjerne til en spesiell anledning, men også til julegaver. Disse produktene kan også fås i flere ulike prisklasser, sier Berglihn. Hvis man ønsker å designe sitt eget smykke, kan man komme inn i butikken vår på Sørlandssenteret så hjelper vi kundene videre, forteller Berglihn. Vi kan også gravere inn navn på ulike smykker, forteller han.

I tillegg til personlige gaver er bunadssølv også er vinner under juletreet, og her vet de fleste mer hva de skal ha med en gang. Det er derfor greie produkter å kjøpe i nettbutikken, forteller Berglihn.

-Klokker er også gaver som aldri går av moten, og Daniel Wellington-serien er fremdeles populær, forteller han.

En av Kristiansands eldste gullsmeder

Bedriften er en av Kristiansands eldste, og ble startet i 1900 av hans oldefar. Torstein har dermed vokst opp med gull og glitrende stener.

Vil gi kundene en god opplevelse

-Vi ønsker å gi hver enkelt kunde en god opplevelse, derfor tar vi oss tid til å høre hva kundens behov og budsjett er. Kundene er viktige for oss, og det er viktig at de går ut herfra med en god følelse og ønsker å komme tilbake, avslutter han.