Vinn flotte premier i Sørlandsparkens Julekalender 2018

I år har vi lansert egen julekalender for å vise deg mangfoldet i Sørlandsparken.

Hver dag trekker vi flotte premier og gavekort til en heldig vinner. Blandt våre premier finner du gavekort fra bl.a. elektriker, spisesteder, optiker, bilvakseanlegg, kjøreopplæring, belysning, opplevelser og mye mye mer.

Du finner kalenderen på vår Facebookside

Kalenderlukene trekkes hver fredag i desember og vinnere offentliggjøres på vår Facebookside sammen med riktig svar. Etter trekningen vil ikke svar i kommentarfeltet gi mulighet for premie. Totalt vil julekalenderen dele ut gavekort til en samlet verdi av Kr.12.500,-.  Allerede midtveis i desember har Sørlandsparkens Julekalender nådd mer enn 50000 personer og vi har flere tusen svar. Ikke gå glipp av muligheten til en ekstra julegave fra Sørlandsparken!

God førjulstid ønskes fra oss i parken