2 nye byggevarehus åpner snart i Sørlandsparken

Sørlandsparken er allerede et favoritthandelsområde til publikum som ønsker å pusse opp og utbedre egen bolig. Alle de viktigste byggevarehus er på plass i parken.

I februar åpner XL-bygg ny proffavdeling i enden av Avenyen, Sørlandsparken. Målet er å betjene byggmestere og andre håndverkere med materiell fra XL-bygg sitt sortiment. Varehuset blir et såkalt «drive through» med effektiv håndtering og får 13 ansatte ved oppstart.  Mesterhuskjeden, som driver XL-bygg, vil også få regionskontor i det nye bygget.

I slutten av mars åpner ObsBYGG på tomtene ved siden av IKEA i Sørlandsparken Øst. Varehussjef Kenneth Gorman, kan fortelle om stor søkning til de 24 nye stillingene i byggevarehuset.  ObsBYGG har et bredt sortiment og retter seg mot privatmarkedet.

Etableringene gjør Sørlandsparken til en nesten komplett leverandør til hus- og hjem, sier en fornøyd Erik Rostoft, leder i Sørlandsparken Næringsforening.