Artistene på Natt-travet i Travparken 19.juli er lansert – Her blir det liv

Sikker som juli kommer årlig arrangeres det Natt-trav på Sørlandets Travpark. 19. juli går årets event av stabelen. Her blir det høy allsangfaktor når vi ser artistslippet for iår. Staysman & Lazz, Vidar Villa og Katastrofe vil sørge for årets sommerfest på Sørlandets Travpark.

Hitmaskiner som Staysman & Lazz, Vidar Villa og Katastrofe står på scenen under Natt-travet i Travparken fredag 19.juli. – Dette blir årets sommerfest, lover arrangørene.

Natt-travet er gjennom mange år blitt et innarbeidet konsept på Sørlandets Travpark, og arrangementet har trukket mange store artister de siste årene. I år tyder interessen fra publikum på at arrangøren kan ha skutt gullfuglen med valget av artister.

Vi har den siste uka fristet publikum med små drypp, og ikke sluppet de tre artistene samtidig. Denne spenningen har tydeligvis trigget lokalmiljøet, og tilbakemeldingene på at vi i år har Staysman & Lazz, Vidar Villa og Katastrofe på scenen har vært overveldende. Det er tydelig at publikum gleder seg!, forteller samfunns- og mediekontakt i Travparken, Richard Ekhaugen.

Tirsdag denne uka ble de første billettene, såkalte Early bird-billetter, sluppet. Frem til 1.april kan publikum via Ticketmaster skaffe seg billetter til konserten for bare 299 kroner pluss avgift.

Artistene er veldig klare for å lage en kjempefest i Travparken denne kvelden, og det kan være en av de aller siste konsertene som Katastrofe gjør. Dette er hans siste år som artist før han for fullt trer inn i rollen som produsent og låtskriver, sier Ekhaugen.

Festen i Travparken tar til allerede kl. 18:00 med spennende travløp og høy stemning på tapetet.