Januar ble en god måned for bilforhandlerene i Sørlandsparken

Til tross for at bilsalget nasjonal gikk ned i årets første måned, økte bilsalget i Kristiansand med nesten 13%, forteller leder av Kristiansand bilhandlerforening, Terje Jochumsen til avisen Fædrelandsvennen.

Ettersom bilsalget fra forhandlere i Sørlandsparken utgjør mer enn 40% av bilsalget i Kristiansandsregionen har det vært en god måned for våre lokale bilforhandlere, sier en fornøyd Erik Rostoft, leder av Sørlandsparken Næringsforening.

Trenden med økende salg av el-biler bekreftes også inn i det nye året ettersom hele 42% av nybilsalget var elektriske biler. Terje Jochumsen forteller om lange ventelister på nye modeller fra de store el-bil leverandørene.

Topp 3 modeller i Kristiansand var Nissan Leaf, fulgt av Volkswagen e-Golf og BMW i3, alle med forhandlere i Sørlandsparken. Etter disse kom hybridversjonen av Volvo XC60.

Det er spennede nye bilmodeller på vei fra bl.a. Tesla, Jaguar og Audi, som alle selges fra forhandlere i Sørlandsparken.