Toys ‘r’ Us i Sørlandsparken videreføres i ny drakt

I forbindelse med konkursen i Top Top AS, driver av BR-leker og Toys'r'Us-butikkene, er det knyttet stor spenning til videreføring av enkeltbutikker.

Det Tønsbergbaserte firmaet Bjarøy AS, kjøpte konkursboet til Tpo Toy AS i Norge. Selskapet har arbeidet iherdig med å finne nye eiere og drivere til så mange av butikkene som mulig.

Ifølge Nettavisen har nå 19 butikker blitt solgt eller har fått nye drivere. Ifølge avisen har Stavangerbaserte Extra leker som driver en rekke leketøysbutikker i Norge og Sverige, kjøpt/overtatt drift av varehuset i Avenyen, Sørlandsparken. Butikken holder åpent daglig og vil gjennomgå en omstrukturering.

BR-leker som holder til på Sørlandssenteret er dessverre ikke en av de butikkene som har funnet eier, forteller Bjarøy. Driver av Ringo-kjeden har overtatt drift av 10 BR-leker butikker, inkludert Arendal.

Det ligger at til at det åpnes konkurssalg i 27 butikker/varehus som ikke har fått nye eiere/drivere.

Det vil være flott hvis et av de største varehusene innenfor leketøy fortsetter sitt til til kundene i Sørlandsparken, sier Erik Rostoft, daglig leder i Sørlandsparken Næringsforening.