Vi besøker Solbygg Tannlegesenter i Sørlandsparken

En av de største tannlegesentrene på Sørlandet ligger i Sørlandsparken. Vi har tatt en prat med eier og leder, Egil Lind. Tannlegesenteret betjener nå mer enn 13.000 pasienter.

Solbygg Tannlegesenter er en moderne tannklinikk som tilbyr det meste innen tannbehandling, forteller Lind.

Tannlegene og lederen har mye å fortelle. Vårt team av tannpleiere, tannleger og kirurg kan hjelpe deg med alt fra vanlig tannsjekk og standard tannbehandling til mer avanserte inngrep som implantatbehandling og kirurgiog tannkjøttbehandling. For voksne pasienter som ønsker regulering kan vi tilby Invisalign – usynlig tannregulering.

Flere av våre behandlere er trent i behandling av pasienter med tannlegeskrekk (odontofobi) og kan hjelpe deg som trenger ekstra oppfølging. Egil Lind tar oss med i de moderne lokalene i Barstølveien 36a
Ved særlige utfordringer har vi et stort kontaktnett med spesialkompetanse som vi kan konsultere og ved behov henvise videre til.

Solbygg Tannlegesenter har også avdeling på Lund.

Tannlegen, som opprinnelig kommer fra Finnmark, forteller om viktigheten av kundetilpassning. Derfor har tannklinikkene utvidet sin åpningtid. Mandag til torsdag åpner Solbygg Tannlegesenter kl.08.00 og tilbyr behandling helt til Kl.20.00, forteller Lind. Vi ser at tadisjonell kontortid ikke lenger passer arbeidsmarkedet. Spesielt i Sørlandsparken er folk på jobb helt til Kl.21.30.

Fredag holder klinikken åpent til Kl.15.30 mens du kan bestille timer lørdager fra Kl.10.00 inntil stengetid Kl.14.00. Ved akutthjelp strekker vi oss langt for at du skal få hjelp på dagen, sier Egil Lind.

Til slutt forteller Lind om en nyhet som er på gang; «Som eneste tannklinikk i Sørlandsparken, ønsker vi å tilby en gunstig bedriftsavtale til firmaer».  En EU-kontroll for ansattes tenner. En god ide synes vi i Sørlandsparken Næringsforening, sier Erik Rostoft i SPN

Du finner mer informasjon om Solbygg Tannlegesenter på www.solbyggtannlegesenter.no eller på facebooksiden Solbyggtannlegesenter.