Hutigruta Carglass overtar Glass Drive i Sørlandsparken

Hurtigruta Carglass® har kjøpt opp 5 av GlassDrive sine egeneide avdelinger. Blandt disse finner vi avdelingen i Grasdalen 26, Sørlandsparken. Overtakelsen skjer 1.mars 2019

Hurtigruta Carglass har fra før 2 avdelinger i Kristiansand, opplyser avdelingsleder Bjørn-Sverre Evenmo.

Avdelingene vil i løpet av kort tid oppgraderes og omprofileres i henhold til Hurtigruta Carglass® standard.

Vi er veldig fornøyd med å få disse avdelingen «under vår paraply», sier Evenmo.

Avdelingene ligger strategisk plassert i forhold til tilgjengelighet for våre kunder.

Det er i tråd med vår filosofi om å være tilstede der folk ferdes daglig, være tilgjengelig når folk har behov for hjelp. Slik kan de få reparert eller skiftet bilruten mens de gjør andre nødvendige ærender, og kan komme tilbake til ferdig utført arbeid, forklarer Evenmo.

Vil kunden heller vente på verkstedet til jobben er gjort, er det selvfølgelig en mulighet. Hurtigruta Carglass® tilbyr gratis kaffe/varme drikker, ferske aviser og gratis trådløs internett tilgang ved alle våre avdelinger.

”Hurtigruta Carglass® ble nylig kåret til nr. 6 av Great Place to Work – når det gjelder tilfredshet hos ansatte. Det at de ansatte trives på arbeidsplassen merkes helt klart på kundeservicen som ytes ute på våre avdelinger. Vi har en høy NPS score – 85 % – sier markedsdirektør for kjeden Bente Birkeland.

 Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på spørsmålet: ”Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?” Vi er utrolig stolte over at vår gjennomsnittskarakter for hele verden er på hele 80,5%.

Vår forretningside er at våre ansatte alltid skal ha tilgang til riktig bilglass av høyeste kvalitet. Mer enn 95% av alle bilruter er tilgjengelige fra vårt eget lager, og vi har totalt 3,5 millioner ruter lagret.