Suksess for minikurs i Storytelling med bruk av video

Denne uken avholdt Further Marketing i samarbeid med Sørlandsparken Næringsforening minikurs innen storytelling for medlemmene. Erik Rostoft i SPN forteller om stor interesse for å øke kunnskapene rundt bruk av sosiale medier og digitale kanaler.

Kari-Anne Røyseland fortalte tilhørerne om viktigheten av å tilpasse budskapet til de forskjellige kanalene. Mange er lei av reklame og rabattfokus. Inviter til dialog og øk kvaliteten på innholder, sa Røyseland. By på deg selv, vær uhøytidelig og leken, fortsatte kursholderen.

Det er viktig å planlegge hisorie og videobruk. Bruk manus og vær nøye med tidslinjen. Korte filmer fungerer langt bedre enn lange, kunne Røyseland fortelle. Ikke lag for mange fancy effekter og husk å tekst filmene ettersom mange ser disse uten lyd, avsluttet Kari-Anne Røyseland.

Interessen og diskusjonen rundt bordet etter innlegget viser viktigheten av deling blant våre medlemsbedrifter, forteller Rostoft i SPN. Mange gode tips g ideer kunne hentes ut av diskusjonen etter endt kurs.

Dette var en godt og veldig inspirerende kurs sier deltaker, Charlotte Myhre Langli som har ansvar for HR og Web hos medlemsbedriften kristiansand Damputsyr AS