Sørlandsparken TV besøker det nye byggevarehuset Obs BYGG

For kort tid siden åpnet Coop-kjeden sitt store byggevarehus Obs BYGG. varehuset ligger som nærmeste nabo til IKEA Sørlandet. Varehussjefen melder om rekordstor omsetning og er naturligvis godt fornøyd med starten. Dette tilbudet betyr at kundene i Sørlandsparken får et ennå bedre utvalg innenfor byggevarer, sier Erik Rostoft, leder for Sørlandsparken Næringsforening. Hus og hjem […]

For kort tid siden åpnet Coop-kjeden sitt store byggevarehus Obs BYGG. varehuset ligger som nærmeste nabo til IKEA Sørlandet.

Varehussjefen melder om rekordstor omsetning og er naturligvis godt fornøyd med starten.

Dette tilbudet betyr at kundene i Sørlandsparken får et ennå bedre utvalg innenfor byggevarer, sier Erik Rostoft, leder for Sørlandsparken Næringsforening. Hus og hjem er en av våre største varegrupper og det er derfor viktig at kundene ser oss som en destinasjon for sine byggevarebehov, avslutter Rostoft.

Bli med inn i varehuset sammen med Sørlandsparken TV