Hvor ble kaffebua til Reboost i Sørlandsparken av?

Siden oktober 2017 har kaffebua til Reboost Kristiansand vært et innslag ved Fagmøbler i Skibåsen. Mange har stoppet opp for en kaffespesial eller et sunt lite måltid. Plutselig var bue borte i august.

Eier og driver, Nina Nilsen, gir svaret på firmaets Facebookside. «Pga stadig økende omsetning har vi fått et luksusproblem; Bua vår er rett og slett for liten og upraktisk!», forteller hun.

«Med dette velger vi å legge om drifta/oppgradere til ny og større bu (leieavtalen på tomta utgår dessuten også i august…så vi må finne ny tomt! Det var egentlig dette som satt i gang hele prosessen…) Dette vil ta noe tid og vi holder derfor stengt fra lørdag 10 august kl. 18 i en uviss periode», forteller Nilsen.

Hun retter en stor takk til alle kunder som har benyttet Reboost i Sørlandsparken og sier at hun kommer sterkere tilbake når ny lokasjon er valgt.