Stamina Helse fremlegger Norske Jobbhelserapport 2019

Stamina Helse er Norges ledende bedriftshelsetjeneste med over 50 kontorer rundt i hele landet.

Våre 600 ansatte har spisskompetanse på systematisk HMS-arbeid, jobbhelse og fysisk, psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljøarbeid. Vår visjon er «flere friske folk» og vi motiveres av muligheten til å bidra til sunne og produktive arbeidsmiljøer, med motiverte og friske medarbeidere, forteller Avdelingsleder i Sørlandsparken, Janne Olsen, fra lokalene i Barstølveien 34.

Norsk Jobbhelserapport om sykefravær – Stamina Helses egen undersøkelse og rapport om helhetlig og effektivt sykefraværsarbeid

For 5. år på rad har Stamina Helse – Norges største bedriftshelsetjeneste – utgitt Norsk Jobbhelserapport, en rapport om hva som motiverer og frustrerer ved norske arbeidsplasser. Rapporten skrives basert på en undersøkelse Stamina gjennomfører med hjelp av Norstat.

I 2019 handlet rapporten om sykefravær. Gjennom mange års arbeid med og i flere tusen norske virksomheter vet vi i Stamina Helse mye om hva som gir varig reduksjon i sykefravær. Når vi jobber helhetlig med sykefravær, og forstår og ivaretar sammenhengene mellom systematisk HMS-arbeid, struktur, ledelse og oppfølging av medarbeidere i et 24-timers perspektiv, reduserer og forebygger vi sykefravær.

Rapporten kan lastes ned her (link: https://www.staminahelse.no/norsk-jobbhelserapport/jobbhelserapporten-2019/ )