Sissel Ekeblad Andersen: Fremoverlent og løsningsorientert

- Som leder må man ha gode samarbeidsevner og involvere medarbeidere på en god måte, sier Sissel Ekeblad Andersen, leder for administrasjonen på Skandinavisk Trafikksenter og styremedlem av Sørlandsparken Næringsforening. 

Fremoverlent og løsningsorientert 

– Som leder må man ha gode samarbeidsevner og involvere medarbeidere på en god måte, sier Sissel Ekeblad Andersen, leder for administrasjonen på Skandinavisk Trafikksenter og styremedlem av Sørlandsparken Næringsforening

 

Kan du fortelle kort om din bakgrunn?  

Jeg er gift og har tre barn og arbeider på Skandinavisk Trafikksenter som leder for administrasjonen. I alt så har jeg 25 års erfaring fra trafikkopplæringsbransjenSiden 2007 har jeg vært aktiv i politikken med erfaring fra bystyret i Kristiansand og med flere verv i politikken i Kristiansand fra frem til 2015. I tillegg er jeg for tiden styremedlem Kino Sør, nemndmedlem UNE og varamedlem utvalg Lillesand kommune 

Hvilke egenskaper mener du er viktige når man skal lede i en krise? 

For meg er det viktig å være fremoverlent og løsningsorientert, forholde seg rolig og ta beslutninger basert  fakta. Som leder må man ha gode samarbeidsevner og involvere medarbeidere på en god måte.  

Hvis du ser ti år frem i tid, hvordan tror du Sørlandsparken vil endre seg. Hvilken retning går vi?  

Sørlandsparken må kunne kombinere handel med opplevelser folk har nytte av og behov forJeg tror også det blir viktig med et stort spenn av butikker som viser mangfold  

Som handel og næringspark bør vi satse på merhandel og et godt samarbeid om en felles retning for bedriftene. Vi må fortsatt sørge for et Sørlandsparken er en trivelig park, som er ryddig og innbydendeDet er viktig at vi fremdeles kan tilby kundene gratis parkering samtidig som vi er med på å legge til rette for gode kollektivtilbud. Vi må i tillegg gjøre en innsats for å få på plass gode underholdningstilbud og aktiviteter for hele familien.  

Hvilke planer har du for sommerferien i år? Har du et favorittreisemål?  

I år gleder jeg meg til hjemmeferie til Nord-Norge med gode venner, da Skottlandsferien røk