Ny partner i Advokatfirmaet Kjær

Christian Bohne (37) blir partner i Advokatfirmaet Kjær DA og startet i jobben 1. oktober.

– Jeg ser mest frem til å knytte nye bekjentskaper, finne gode juridiske og kommersielle løsninger for klienter og ikke minst til å være med på utviklingen av Advokatfirmaet Kjær sammen med flinke og inspirerende kolleger, forteller Christian Bohne.

Bohne har en master i rettsvitenskap fra 2009. Etter endt utdannelse begynte han i jobb hos Kvale Advokatfirma DA i Oslo og jobbet der frem til 2020. Spesialområdene til Bohne er eiendomsrett, bank/finans og insolvens/restrukturering av selskaper.

Den nye partneren bistår jevnlig finansinstitusjoner med å sikre og gjenvinne verdier. Han har arbeidet med flere av de største konkursene i Norge det siste tiåret.

Han har også bred erfaring med rådgivning, forhandlinger og tvisteløsning innen eiendom og entreprise, herunder utvikling og transaksjoner, forsinkede og mangelfulle byggeprosjekter, samarbeidsavtaler og sluttoppgjør.

Bohne tar oppdrag som bostyrer ved Kristiansand tingrett og som rekonstruktør etter rekonstruksjonsloven. Han er nettverksleder i JUCs forum for Insolvens og Restrukturering i Norge.