Ny senioradvokat og sekretær til Advokatfirmaet Kjær

Anne-Marie Varen (42) blir ny senioradvokat, og Mia H. M. Amlie Wright (30) ansettes som sekretær i advokatfirmaet. Anne-Marie Varen (42) I Advokatfirmaet Kjær skal Anne-Marie Varen jobbe særskilt med saker knyttet til fast eiendom, kontraktsrett og konkursbehandling. Varen vil også påta seg oppdrag knyttet til offentlige anskaffelser. Varen har allerede jobbet i firmaet en […]
Anne-Marie Varen (42) blir ny senioradvokat, og Mia H. M. Amlie Wright (30) ansettes som sekretær i advokatfirmaet.

Anne-Marie Varen (42)

I Advokatfirmaet Kjær skal Anne-Marie Varen jobbe særskilt med saker knyttet til fast eiendom, kontraktsrett og konkursbehandling. Varen vil også påta seg oppdrag knyttet til offentlige anskaffelser.

Varen har allerede jobbet i firmaet en stund, og ser frem til å jobbe videre med varierte oppgaver og saker i et faglig solid miljø med god regional forankring.

Varen har jusutdannelse fra Universitet i Bergen, og har EU-rett fra Université Paris-Nanterre og masteremne i personvernrett fra Senter for Rettsinformatikk. Hun kom fra stillingen som advokat i National Oilwell Varco.

Hun har tidligere jobbet i Visma advokater og som internrevisor for blant annet Kristiansand kommune. Hun har også jobbet med ekomrett og konkurranserett i Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet.

Mia H. M. Amlie Wright (30)

Blir ny sekretær i Advokatfirmaet Kjær, og gleder seg mest til en spennende hverdag med nye impulser og det å få jobbe tett på dyktige mennesker. Wright har en bachelor i media og kommunikasjon fra UiA, med breddefag innen blant annet semiotikk, historie, ulike samfunnsfag og engelsk litteratur.

 

Fra venstre: Anne Marie Varen og Mia H. M. Amlie Wright