Best Event AS – Nytt medlem i Sørlandsparken Næringsforening

Vi ønsker Best Event  AS velkommen som medlem i Sørlandsparken Næringsforening. Best Event AS ble etablert i 2005 og har som målsetning å være best på event og en naturlig samarbeidspartner for næringslivet og organisasjoner. Best Event AS har lang erfaring og et stort nettverk. Dette gjør at de har fleksible samarbeidspartnere og en utmerket […]

Vi ønsker Best Event  AS velkommen som medlem i Sørlandsparken Næringsforening.

Best Event AS ble etablert i 2005 og har som målsetning å være best på event og en naturlig samarbeidspartner for næringslivet og organisasjoner.

Best Event AS har lang erfaring og et stort nettverk. Dette gjør at de har fleksible samarbeidspartnere og en utmerket organisasjon, som kan levere alt fra prosjektledelse på store eventer til mindre samlinger.

Planlegger du en konferanse, møter eller lingnende, men er usikker på om det vil bli mulig å gjennomføre?
Best Event AS hjelper deg med å finne gode, fleksible løsninger som sikrer at arrangementet holdes.

Se Best Event | Kristiansand | Event (best-event.no)