Lyst til å lære mer om instagram?- Kurs Instagram 18.mars kl 0800-1000

Lyst til å lære mer om Instagram? Sørlandsparken Næringsforening holder kurs for sine medlemmer 18 mars kl 0800-1000. Instagram workshop Instagram er en av de mest populære plattformene i Norge. Hele 36% av befolkningen bruker Instagram daglig. Uansett hvilket nivå du befinner deg på vil vi i denne workshopen gå gjennom din profil og hvordan […]

Lyst til å lære mer om Instagram?

Sørlandsparken Næringsforening holder kurs for sine medlemmer 18 mars kl 0800-1000.

Instagram workshop

Instagram er en av de mest populære plattformene i Norge. Hele 36% av befolkningen bruker Instagram daglig. Uansett hvilket nivå du befinner deg på vil vi i denne workshopen gå gjennom din profil og hvordan den skal optimaliseres, samt de ulike funksjonene feed, reels, IGTV og stories. Vi vil først ha en gjennomgang a de ulike funksjonene, før det blir diskusjon, workshop og erfaringsutveksling.

Kursholder: Kari Anne Røysland som driver Further Marketing. Firmaet spesialiserer seg på storytelling i sosiale medier, men tilbyr et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring.

Pga smittevern har vi kun 6 plasser, vi har store lokaler hvor vi holder god avstand.

Kurset er gratis for medlemmer i Sørlandsparken Næringsforening, påmelding til lene@sorlandsparken.no

Lett servering.