Nytt og stort oversiktskart for Sørlandsparken er på vei – i år er det ekstra viktig å profilere seg mot turistene! Sørlandsparkens oversiktskart har de siste årene blitt oppdatert og fornyet ved inngangen til hver sommer. Kartene blir distribuert rundt i parken, til stor glede for både turister og fastboende, og mangfoldige tusen kart blir […]

Nytt og stort oversiktskart for Sørlandsparken er på vei –

i år er det ekstra viktig å profilere seg mot turistene!

Sørlandsparkens oversiktskart har de siste årene blitt oppdatert og fornyet ved inngangen til hver sommer. Kartene blir distribuert rundt i parken, til stor glede for både turister og fastboende, og mangfoldige tusen kart blir tatt med i løpet av sommeren. I år blir det en sommer helt utenom det vanlige hvor nordmenn i hopetall forventes å feriere på Sørlandet. Det er derfor viktigere enn noen gang å profilere seg på Sørlandsparkens kart, da en stor andel av kartene brukes av nettopp feriegjestene.

Årets oppdaterte kart vil bli trykket i et førsteopplag på 10.000 som blir distribuert i slutten av juni til alle som har tegnet seg for oppføring/annonse. Kartet blir også distribuert til en rekke øvrige strategiske plasseringer i Sørlandsparken slik at kartet blir godt synlig og kan medtas av alle som ferdes i parken..

Det skal vanskelig gjøres å besøke Sørlandsparken i sommer uten å få med seg et kart.

I tillegg gjøres kartet også tilgjengelig for alle digitalt via våre digitale flater.

Kartet er produsert av grafisk illustratør og er etter vår mening svært brukervennlig og tiltalende. Kartet vil bli en gjenkjennelig faktor i parken utover året. Flere av de tidligere års annonsører har gitt positive tilbakemeldinger på at kundene legger merke til dette kartet, en oppføring på kartet kan vise seg å gi mye for pengene.

 

Hvis du trykker på link i bildet over finner du fjorårets kart slik det fremsto når det var brettet ut, her i «dummyversjon» med priser på annonser. Full utbrettet størrelse blir 495mm x 395 mm.

Priser på oppføringer og øvrige muligheter står på kartet, dette blir selvsagt fjernet i den endelige versjonen. Ønsker du annonse på kartets bakside, ta kontakt for tilbud.

Bestillingsfrist for årets utgave er fredag 18. juni.

For medlemmer i Sørlandsparken Næringsforening koster en oppføring av firma med plassering i kartet kr. 990 og tillegg for logo er kr. 1.490. Ergo får du som medlem oppføring under bransje med henvisning i kartet og logo til samlet pris kr. 2.480.  Alle annonsører får også kart til utdeling til sine kunder. Se vedlegget for priser på øvrige annonsestørrelser og alternativer. For nærmere informasjon eller bestilling av oppføring/annonse kan du svare på denne e-posten eller ta direkte kontakt med Sørlandsparkens mediepartner Markedshjelpen AS ved Einar Sjøvaag, tlf. 959 70 099 eller e-post es@markedshjelpen.no

Jeg håper mange av våre medlemmer vil benytte anledningen til å profilere sin bedrift på det oppdaterte kartet.
Lav kost og bred distribusjon er en uslåelig kombinasjon!