Big Bite Sørlandssenteret- nytt medlem i Sørlandsparken Næringsforening

Vi ønsker Big Bite Sørlandssenteret velkommen som nytt medlem i Sørlandsparken Næringsforening. Big Bite Subs er et landsdekkende konsept som skal være ledende på nysmurt brødbasert hurtigmat og salater. Her kan man bestille sunne og smakfulle alternativ innenfor fersk fast food, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene. Big Bite Sørlandssenteret tilbyr take away […]

Vi ønsker Big Bite Sørlandssenteret velkommen som nytt medlem i Sørlandsparken Næringsforening.

Big Bite Subs er et landsdekkende konsept som skal være ledende på nysmurt brødbasert hurtigmat og salater. Her kan man bestille sunne og smakfulle alternativ innenfor fersk fast food, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene.

Big Bite Sørlandssenteret tilbyr take away og hjemlevering.

Følg dem på facebook: (4) Big Bite Sørlandssenteret | Facebook