Nye studier ved UIA i digital transformasjon – uten studieavgift!

I samarbeid med UIA, tilbys medlemmene i Sørlandsparken Næringsforening nye studier i digital transformasjon- uten studieavgift! Med støtte fra Kompetanse Norge tilbyr UiA en ny modulbasert videreutdanning i digital transformasjon. Tilbudet gis som fire enkeltstående moduler. Den første modulen starter allerede til høsten, og det er nettopp åpnet for søking. Studietilbudet har ingen studieavgift, det […]

I samarbeid med UIA, tilbys medlemmene i Sørlandsparken Næringsforening nye studier i digital transformasjon- uten studieavgift!

Med støtte fra Kompetanse Norge tilbyr UiA en ny modulbasert videreutdanning i digital transformasjon. Tilbudet gis som fire enkeltstående moduler. Den første modulen starter allerede til høsten, og det er nettopp åpnet for søking.

Studietilbudet har ingen studieavgift, det er fleksibelt og kan kombineres med arbeid. Emnene i den Modulbaserte lederutdanningen i digital transformasjon kan inngå som en del av et planlagt executive master i digitalisering ved UiA fra høsten 2023, dersom det blir tilstrekkelig antall påmeldte til denne.

Les mer om tilbudet og søknadsperioder her