Bompunkter rundt Sørlandsparken

Sørlandsparken Næringsforening med flere medlemmer har hatt besøk av Fædrelandsvennen. Vi har sagt vår mening angående forslag på plassering av bompunkt rundt Sørlandsparken, les saken her: Kraftige reaksjoner mot bom-planer – fvn.no Flere næringsdrivende har reagert på nye bomplaner for Kristiansand. Her er noen av dem. Fra venstre: Beate Hagen, varehussjef ved Ikea, Kristoffer Svendsen, […]

Sørlandsparken Næringsforening med flere medlemmer har hatt besøk av Fædrelandsvennen.

Vi har sagt vår mening angående forslag på plassering av bompunkt rundt Sørlandsparken, les saken her:

Kraftige reaksjoner mot bom-planer – fvn.no

Flere næringsdrivende har reagert på nye bomplaner for Kristiansand. Her er noen av dem. Fra venstre: Beate Hagen, varehussjef ved Ikea, Kristoffer Svendsen, ansatt ved Biltema, Bente Mosvold Andersen fra Mosvold & Co, Morten Finstad, daglig leder ved Bohus, Sissel Andersen, administrasjonsleder ved Skantraf, Eirik Gumpen Hansen fra Gumpen Eiendom, Hans Almedal, styreleder i Sørlandsparken Næringsforening, Stian Hauge, varehussjef Elkjøp, Per Andre Mastrød, varehussjef Jula, Lilly Ann Vaage, varehusleder Bohus, Liv Andersen, senterleder Sørlandssenteret, Liv Torunn Osnes, butikksjef Biltema og Lene Anderssen, daglig leder i Sørlandsparken Næringsforening. FOTO: KJARTAN BJELLAND