Nye studier ved UiA innen idrett og økonomi – uten studieavgift!!

  I samarbeid med UIA tilbyr Sørlandsparken Næringsforening sine medlemmer nå fire nye emner uten studieavgift innen idrett og økonomi. Videreutdanningene kommer som en følge av regjeringens bidrag på 81 millioner kroner, til korte utdanningstilbud til arbeidsledige og nyutdannede. For nyutdannede har pandemien bydd på ekstra utfordringer, og utdanningene skal være en mulighet til å […]

 

I samarbeid med UIA tilbyr Sørlandsparken Næringsforening sine medlemmer nå fire nye emner uten studieavgift innen idrett og økonomi.

Videreutdanningene kommer som en følge av regjeringens bidrag på 81 millioner kroner, til korte utdanningstilbud til arbeidsledige og nyutdannede. For nyutdannede har pandemien bydd på ekstra utfordringer, og utdanningene skal være en mulighet til å styrke sin kompetanse imens Norge venter på å åpne opp igjen. Les mer om de fire studietilbudene her https://www.uia.no/nyheter/gratis-videreutdanningstilbud-innen-idrett-og-oekonomi

De er nå åpnet for søking på videreutdanningene Idrettsfaglig basisemne, Idrettsernæring, Grunnleggende bedriftsøkonomi og Entreprenørskap – konseptutvikling og iverksettelse.

Som søker/ student kan en fritt velge å søke ett eller flere kurs. Studietilbudene har altså ingen studieavgift og heller ikke semesteravgift (eksamensavgift), tilbudene er fleksible og kan kombineres med arbeid. Du trenger generell studiekompetanse for å søke.

Førstemann til mølla!