Ny samling med Næringsalliansen i Agder

26. og 27. oktober 2021 var det igjen klart for samling i Næringsalliansen i Agder. Denne gangen var vi så heldige å få oppleve Eikerapen Gjestegård. To ganger i året møtes Næringsalliansen i Agder for samhandling, påfyll og drøfting av  viktige tema for regionens næringsliv. Næringsalliansen består av næringsforeninger og -klynger/hager i regionen, og er […]

26. og 27. oktober 2021 var det igjen klart for samling i Næringsalliansen i Agder. Denne gangen var vi så heldige å få oppleve Eikerapen Gjestegård.

To ganger i året møtes Næringsalliansen i Agder for samhandling, påfyll og drøfting av  viktige tema for regionens næringsliv.

Næringsalliansen består av næringsforeninger og -klynger/hager i regionen, og er opprettet for et tettere samarbeid mellom aktørene. På ukas samling hadde Næringsalliansen et møte med Agderbenken, der tema var ønsket samarbeid med Næringsalliansen og store saker som kommer, samt innsikt i Fylkeskommunens næringssatsing.