Nå kommer Sørlandsparken med nytt kart!

I en mer digitalisert verden har Sørlandsparken valgt å utgi et eget, papirbasert oversiktskart. Dette har vi gjort i mer enn 10 år. Kartet er en oversikt over de forskjellige bedriftene i Sørlandsparken. Dette inkluderer bedrifter innen bolig og interiør, biler/båter, mat og drikke, og mange flere. Kartet er greit for bedriftene å gi ut til turister, slik at de kan enkelt finne frem til forskjellige bedrifter ute i Sørlandsparken.

Einar Sjøvaag fra Markedshjelpen og Erik Rostoft fra Sørlandsparken Næringsforening viser stolt fram 2024-versjonen av kartet og fjorårets oversiktskart.

– Spesielt i sommersesongen får Sørlandsparken storinnrykk av hytteeiere og turister, forteller Erik Rostoft. Rostoft er daglig leder i Sørlandsparken Næringsforening som utgir kartet. Vi ser at denne gruppen trenger en guide i jungelen av tilbud i en næringspark som ikke alle kjenner like godt, fortsetter han.

– I 2023 ble kartet modernisert og trykkes nå i et lommevennlig format og på tykkere papi, forteller Einar Sjøvaag i Markedshjelpen AS, som står for produksjonen. I tillegg vil kartet inneholde en del praktisk og nyttig informasjon fra næringsparken, sier Sjøvaag.

Både digitalt og analogt

Sørlandsparkens kart vil inneholde en bedriftsliste på venstre side med tall, slik at man kan enkelt finne bedriften basert på nummeret de har tildelt i kartet.

Tidligere utgave av Sørlandsparken turistkartet

Kartets bakside vil inneholde reklameannonser fra diverse bedrifter i Sørlandsparken, og informasjon om Sørlandsparken og bedriftene som finnes her ute.

– Flere ganger tidligere har vi måtte etterfylle butikken med kart. Tilbudet er et ønsket tilskudd til de digitale flater, forteller Rostoft og Sjøvaag.

Vi produserer 10 000 eksemplarer av årets kart som legges ut i butikkene siste uke i juni. Kartet blir også tilgjengelig digitalt på våre nettsider. Vi oppfordrer alle som tenker å ta turen ned til Sørlandsparken og hente et kart når det kommer ut. Kartet kan du finne i en av våre medlemsbedrifter eller laste ned en digital versjon.