Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs: Stillingstyper i arbeidslivet

17. oktober 2018 @ 09:00 - 11:30

NOK1950

Stillingstyper i arbeidslivet

Dagens arbeidsliv er langt mer dynamisk når det gjelder bruk av stillingstyper. Heltidsstilling, deltidsstilling, prosjektstilling eller midlertidig stilling. Variasjonene blir stadig flere. Mange virksomheter er ukjente med hvilke krav og forpliktelser som ligger til grunn for mange av disse stillingskategoriene.

Dette kurset tar for seg stillingstypene som er mest vanlig og hvilke fordeler og ulemper stillingstypene har. På kurset gis praktiske eksempler på riktig og gal bruk av stillingstyper. Feil bruk eller forvaltning kan fort bli en dyrekjøpt erfaring for nettopp din virksomhet. Ta gjerne også med deg spørsmål som er relevant for din bedrift.

Kurset passer for butikksjefer, ledere, avdelingsledere og alle som innehar personalansvar eller deltar i ansettelsesprosesser i bedriften. Målsetningen er at du skal kunne få med deg praktisk erfaring som kan brukes i din virksomhet.

Kursholdere er advokatene Henrik Berge og Morten Kjær Enger, fra Advokatfirma Kjær DA i Kristiansand. Disse har lang, variert og bred erfaring innenfor de fleste typer arbeidsforhold og fra en rekke lokale, regionale og nasjonale virksomheter.

Detaljer

Dato:
17. oktober 2018
Tid
09:00 - 11:30
Kostnad:
NOK1950
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://www.checkin.no/event/16988/soerlandsparken-naeringsforening-kurs-stillingstyper-i-arbeidslivet-17-10-2018

Arrangør

Sørlandsparken Næringsforening

Sted

Skibåsen 33
Skibåsen 33
Kristiansand, 4636 Norge
+ Google-kart
Telefon:
92010700
View Sted Website
Share This