I Sørlandsparken finner du flere hundre butikker og tjenestetilbydere, og vi har også inngått samarbeid med relevante eksterne leverandører. Disse tilbyr spesielle tilbud og tjenester til alle våre medlemmer til spesielt gunstige betingelser. Som medlem får du en rekke fordeler, som deltakelse på arrangementer i regi av foreningen, fremhevet profilering med mulighet for utfyllende opplysninger og bilder på Sørlandsparkens nettside og mye, mye mer. Det lønner seg å være en del av fellesskapet vi i foreningen utgjør i Sørlandsparken.

Velkommen til Colosseum Tannlege i Sørlandsparken. Her får du hjelp med tannsjekken og ordinær tannbehandling, estetikk, Invisalign, kirurgi og implantater.

Medlemstilbud: Tannsjekk for deg med bedriftsavtale kr 750,-.

For bestilling: Tlf. 38 70 38 38  www.colosseumtannlege.no

Markedshjelpen tilbyr små og mellomstore bedrifter alt de trenger til sin markedsføring og profilering. Hos oss får du hjelp til hjemmeside, digitale medier og trykksaker.

Medlemstilbud: -20% på alt av grafisk arbeid.

Ta kontakt med oss på tlf. 959 70 099 www.markedshjelpen.no

Flere medlemsfordeler kommer her! I Sørlandsparken finner du mange hundre butikker og tjenestetilbydere som vi har inngått samarbeid med.

Vi ønsker å gi våre samarbeidspartnere  gode medlemstilbud.

Har du et godt tilbud du ønsker å gi så ta kontakt med oss på tlf. 92 01 07 00