3 nye kurs – salg og service, for deg som ønsker å bli leder og kurs for ledere

Konsulentas i samarbeid med Sørlandsparken Næringsforening starter nå en ny runde med gratis kurs for alle ansatte i Sørlandsparken!

Oppstart er etter påske i uke 15.

Det er tre forskjellige kurs; lederkurs, kurs for ansatte/medarbeidere og et eget kurs for de som har ambisjoner og ønsker om å bli leder i fremtiden! Noen av kursene vil være heldigitale, mens de andre vil bli med fysiske samlinger, dersom smittevernet tillater dette.

Påmeldingsfristen er 26.mars.

Salg og service – perfekt kompetansepåfyll for medarbeidere og ansatte! Her får du muligheter til å styrke din egen kompetanse innenfor de aller viktigste oppgavene innen salg og service. I tillegg får du innblikk i både driften og økonomien. Etter endt kurs er du godt på vei å kunne ta fagbrev i salgsfaget dersom du ønsker det!

Lederkurs: Her vil vi gi deg et godt grunnlag for kompetanseheving innfor det å lede sitt team til å skape de beste kundeopplevelsene og dermed øke salget. Pluss at det er en ypperlige mulighet for å møte andre kollegaer og dele erfaringer. Kurset går over 9 samlinger med temaer som Kommunikasjon, intervju, motivasjons-, medarbeider- og drøftelsessamtaler, salgsprosessen og økonomi.

 

Lederspire – har du noen i organisasjonen din som har potensiale og kanskje er klar for å få mer ansvar eller ønsker det selv?  Dette er kurset for deg som ønsker å bli leder i fremtiden, men per nå ikke har ledererfaring.

 

Vedlagt finner dere mer info og påmelding om kursene.

Del med dine ansatte og så håper vi at vi ses på kurs😊 (er dere min. 8 stk. kan vi tilpasse et helt eget kurs internt i bedriften)

 

Påmelding kompetansepluss 2021 – Konsulentas AS