Webinar: Inkluderende arbeidsliv og utenforskap og Fellesløft 2.0

I samarbeid med Næringsalliansen i Agder, inviteres medlemmene i Sørlandsparken Næringsforening på webinar:   «INKLUDERENDE ARBEIDSLIV/ UTENFORSKAP» Onsdag 12. mai kl 8.30-10 ARBEIDSLIV OG UTENFORSKAP – MYTER, UTFORDRINGER, MULIGHETER! Hva er egentlig utenforskap, hvorfor er det viktig å ta tak i, gir det resultater, er det felles ansvar, er det mulig å ta grep og hvilke påstander […]

I samarbeid med Næringsalliansen i Agder, inviteres medlemmene i Sørlandsparken Næringsforening på webinar:

 

«INKLUDERENDE ARBEIDSLIV/ UTENFORSKAP»

Onsdag 12. mai kl 8.30-10

ARBEIDSLIV OG UTENFORSKAP – MYTER, UTFORDRINGER, MULIGHETER!

Hva er egentlig utenforskap, hvorfor er det viktig å ta tak i, gir det resultater, er det felles ansvar, er det mulig å ta grep og hvilke påstander møter vi?
HR-direktør Jan Erik Narvesen hos Hennig-Olsen IS gir innblikk i hvordan mangfolds satsning har gjort noe med den tradisjonsrike  iskremfabrikken.

I dette webinaret får du innblikk i både en spennende iskremfamilies bedriftshistorie og hvordan det å ta en bevisst rolle ifht inkluderende arbeidsliv gir ekstra dimensjoner til virksomheten. I tillegg gir Frisk Utvikling innblikk i deler av utenforskapet i Agder og hvilken betydning Agders næringsliv har som lagspillere på veien tilbake til arbeidslivet. 

 

«FELLESLØFT 2.0»:

Onsdag 26. mai kl 8.30-10

KONKURRANSEFORTRINN SOM VIRKER

Kunnskap er et viktig konkurransefortrinn og viktig for fremtidig utvikling og sysselsetting.

Flere har gjort det – nå kan du gjør det!
Lær mer om medspilleren som kan bidra til strategisk rekruttering, kompetanseheving og utvikling for din virksomhet.

I dette webinaret deler Egde Consulting og vekstbedrifter Utel Systems sine erfaringer og forventninger til ulike samarbeid med UiA. TekReal og handelshøyskolen gir næringslivet innsikt i deres intensjoner og ønske om tettere samspill med regionenes næringsliv.

Påmelding til lene@sorlandsparken.no