Ny dyrebutikk etablerer seg i Sørlandsparken

13.juni 2019 åpner PetXL ny og stor dyrebutikk i Barstølveien 58. Fasader og skilting monteres i disse dager. Bedriften har fra før et varehus på 1800 m2 i Stavanger og skal etablere seg flere steder i Norge.

PetXL skal ha Norges største utvalg av produkter til ditt kjæledyr og hest både i butikk og på nett. PetXL eies og drives av fire norske entusiaster med lang erfaring innen dyrehold og salg. Bedriften har blant annet reist rundt i verden og håndplukket våre varer hos sine leverandører for at den skal være best på pris og kvalitet.

Bedriftens visjon er å heve bransjestandarden på produktbredde og kvalitet og til konkurransedyktige priser.  Alle butikker vil ha dyrlegetjenester, hundefrisør, og andre supre tjenester som for eksempel fysioterapi og motstrøms basseng for kjæledyr.