Scandic Sørlandet Hotel med nytt julebordkonsept

Julebord går aldri av moten. Men konseptene endres kontinuerlig. Vi har tatt en prat med Peder Langfeldt som er salgssjef hos Scandic.

Med sin sentrale plassering midt i Agder, er Scandic Sørlandet Hotel den ideelle arrangøren av bedriftens julebord, sier Langfeldt. Hotellet har gode parkeringsfasiliteter, en av landsdelens beste frokoster, gratis WiFi, online utsjekking og et godt lojalitetsprogram, fastslår salgssjefen. Ta bilen i ro og mak, glem taxi kø, skaffe deg et rimelig hotellrom etter julebordet og nyt kvelden, er Langfeldts råd.

Julebord har lange tradisjoner. Gjestene får en tre retters middag. Helgen 29. og 30. november i år tilbyr hotellet deg et ekte dinnershow på toppen av god julemat og julestemning. Da besøker byen musikkjendis, Alejandro Fuentes sammen med Need Music, Scandic Sørlandet Hotel. Han er kjent for å lage liv i en kombinasjon av musikk og talkshow. Han har med seg musiker og DJ som vil gjøre kvelden til en komplett opplevelse, forteller Langfeldt stolt. Han spår at de gjestene som får plass denne helgen vil oppleve et uforglemmelig julebord, men legger til at det totalt er snakk om i underkant av 900 plass så her er det bare å bestille.

Scandic Sørlandet har julebord for firmaer over hele Sørlandet. Et typisk julebord teller 30-50 personer, men vi ønsker alt fra mindre bedrift til store selskaper velkommen, sier Langfeldt. Han opplever at trenden med utenlandsreiser i julen har avtatt. Det kan ha sammenheng med ugunstige valutakurser som gjør utenlandsopphold dyrere. Dessuten får du hele firmaet samlet istedenfor at ansatte spres på lokale utesteder utover kvelden, sier salgssjefen.

Peder Langfeldt er en travel mann og må gå videre til neste møte. 300 til 400 nye gjester er på vei inn.