Carshine utvider og flytter til nye lokaler i Sørlandsparken

Carshine Bilpleie er et av bransjens eldste firmaer. Selskapet har de siste årene hatt tilhold i Skibåsen Park. Daglig leder og eier, Bernard Roland, kan fortelle om nye, større og arbeidsmessig bedre lokaler i nybygget Skibåsen 40 D.

I det nye bygget har bilpleiefirmaet økt sin kapasitet til nærmere 10.000 kjøretøy årlig. Lokalene er lyse og trivelige, forteller Roland. I tillegg er innredningen skreddersydd til effektivt og godt arbeidsmiljø. Carshine har i dag 18 ansatte og er en av landsdelens ledende aktører innen sitt segment.

Lederen tar oss med på en rundtur i de nye lokalene. Her er det tilrettelagt for blant annet bruk av regnvann fra taket. Det er installert moderne støvsugere og rensemaskiner. Vi er i tillegg svært opptatt av miljøet sier Roland. Bransjen har lenge hatt et fy-fy stempel. Vi i Carshine bruker bare miljøvennlige bilpleiprodukter og vi har en miljøvennlig håndtering for vårt avfall, forteller Roland. Han mener også at dette bidrar til det lave sykefraværet i firmaet. Det gjør også eget treningsstudio for ansatte som firmaet deler med Kjemico AS.

I det nye bygget har firmaet tilrettelagt for et moderne fotostudio som bilforhandlerne kan benytte. Vi hjelper våre bilhandlerkunder til å fremstå med kvalitet når bilder av nye og brukte biler legges ut på de digitale flater. Denne tjenesten får du ikke hos andre, smiler en stolt leder.

I de nye lokalene drives det også et eget vaskeanlegg for selvvask. Dette eies i felleskap av Carshine AS og Kjemico AS og har 3 vaskehaller tilgjengelig. Bygget har gode parkeringsmuligheter for kundene.

Bilpleiefirmaet er inne i sitt 22. driftsår. Våre kunder uttrykker at de er svært fornøyde med behandling og service. Dette bringer stadig nye kunder til lokalene i Skibåsen 40 D, avslutter en fornøyd Bernard Roland.

Vi er stolte over å ha en stor og seriøs bilpleieaktør som Carshine i Sørlandsparken, sier Erik Rostoft, leder av Sørlandsparken Næringsforening. Nesten halvdelen av alt bilsalg i Kristiansandsregionen kommer fra Sørlandsparken, forteller Rostoft. Da er bilpleie er viktig del av ethvert kjøretøys levetid.