Nytt medlem og medlemstilbud fra Colosseum Tannlege Sørlandsparken

Vi ønsker Colosseum Tannklinikk Sørlandsparken velkommen som medlem i Sørlandsparken Næringsforening.

Colosseum Tannlege Sørlandsparken (tidligere Solbygg Tannlegesenter) har holdt til i Sørlandsparken siden 2009 (visavis Sørlandsparkens Legesenter i Barstølveien). Staben består av 7 tannleger, 2 tannpleiere, 10 tannhelsesekretærer, 1 kirurg og klinikkleder.

Her tilbys alt innen ordinære tannhelsetjenester, estetisk behandling (bleking av tenner, fasetter, porselensfyllinger, kroner), fjerning av tenner, implantatbehandling, regulering med invisalign (usynlige skinner).

Vi har stor fokus på tilgjengelighet og gir akutthjelp så raskt det lar seg gjøre med åpningstider mandag til torsdag fra kl. 0800-2000. Man kan også enkelt benytte vår onlinebooking på nett.

Hjertelig velkommen til gamle og nye pasienter!

Se tilbudet her:

colosseum