Nye kurs for medlemmer i Sørlandsparken Næringsforening!

Gratis kurs for alle medlemmer med ansatte i Sørlandsparken Næringsforening!

 

Konsulentas starter nå en ny runde med gratis kurs.

Det er tre typer kurs ;lederkurs,  salg og service for alle ansatte / medarbeidere og et eget kurs for de som har ambisjoner og ønsker om å bli leder i fremtiden!

Salg og service kursene kan du velge om du vil delta ved fysiske samlinger eller bli med på det heldigitale kurset. Lederkurset blir fysiske samlinger mens ønsker å bli leder går digitalt. De fysiske samlingene har Konsulentas i møterommet rett overfor Planeten Pluto og oppstart er i september.

Påmeldingsfristen er 1.september.

Salg og service – perfekt kompetansepåfyll for medarbeidere og ansatte! Her får du muligheter til å styrke din egen kompetanse innenfor de aller viktigste oppgavene innen salg og service. I tillegg får du innblikk i både drift og økonomi. Etter endt kurs er du godt rustet til å kunne ta fagbrev i salgsfaget dersom du ønsker det!

Lederkurs: Her vil vi gi deg et godt grunnlag for kompetanseheving innfor det å lede sitt team til å skape de beste kundeopplevelsene og dermed øke salget. Pluss at det er en ypperlige mulighet for å møte andre kollegaer og dele erfaringer. Kurset går over 9 samlinger med temaer som Kommunikasjon, intervju, motivasjons-, medarbeider- og drøftelsessamtaler, salgsprosessen og økonomi.

 

Lederspire – har du noen i organisasjonen din som har potensiale og kanskje er klar for å få mer ansvar eller ønsker det selv?  Dette er kurset for deg som ønsker å bli leder i fremtiden, men per nå ikke har ledererfaring.

 

Vedlagt finner dere mer info og påmelding om kursene.

Gratis kurs høsten 2021

 

Del med dine ansatte og så håper vi at vi ses på kurs😊 (er dere min. 8 stk. kan Konsulentas tilpasse et helt eget kurs internt i bedriften)