Stor stemning under ny-åpning av Sørlandstunet

Torsdag morgen 28. september åpnet Power, Gigaboks og Holdbart sine nye butikker i nybygget på Sørlandstunet.

 – Det er utrolig gøy med så mange besøkende, sier Tore Gustav Drivenes, eier av eiendomsselskapet God Driv AS.God Driv AS eier Sørlandstunet og har utvidet kjøpesenteret med to store nybygg. Tunet har nå en bygningsmasse på 50 000 kvadratmeter med 28 butikker.

Og det var stor stas på åpningsdagen, hos de nyetablerte og hos de veletablerte. Power serverte pølser og kaffe ute, og hos Sørlandskjøkken gikk vaffelpressa for fullt. Det vrimlet på tunet fra grytidlig på morgenen åpningsdagen. De første kundene møtte opp allerede klokka 04 for å få med seg de beste tilbudene.– Det er utrolig gøy med denne mottakelsen, sier butikksjef Roger Gullhav som åpnet dørene til det nye varehuset Holdbart. Butikken spesialiserer seg på dagligvarer og jobber for å motvirke matsvinn. Her skal det blant annet selges datovarer.

– Konseptet er veldig bra med tanke på matsvinn. Vi kjenner butikken godt fra Arendal, og er glad den nå har kommet til Sørlandsstunet, sier Liv Nuland, Beate Lauvland Solvei og Mai Hagland som besøkte butikken noen timer etter at dørene åpnet. I etasjen over Holdbart ligger Gigaboks – også her var det folksomt. Gigaboks er Norgesgruppens nye satsing innen partivarer, og disponerer et lokale på hele 3000 kvadratmeter.

I etasjen over ligger en splitter ny Power-butikk.

– Et varehus i verdensklasse, mener varehussjef Ole Marius Liestøl Årmot

Varehuset er på hele 2600 kvadratmeter salgsflate.Vegg i vegg ligger Dive In Carwash, som åpnet i juni. Dette er Nordens største bilvaskeanlegg med en egen vaskegate som kan vaske opp til 70 biler i timen.

I samme bygg ligger Megaflis som åpnet en 5000 kvadratmeter stor konseptbutikk i juni.

– Helt supert at tunet fornyes. Det har vi alle glede av, sier Svein Kristian Vikstøl, daglig leder hos Rolfs Elektro i Sørlandstunet.

Også Merete Aas butikksjef hos Skeidar er godt fornøyd med nyåpningen.

– Kjempegøy med mer liv her på Sørlandstunet, sier Aas.

– Kombinasjonen av nyheter og veletablerte butikker gjør Sørlandstunet til et spennende sted å besøke, sier Tore Gustav Drivenes.

Sørlandstunet ble åpnet av God Driv AS i 2012 – da med 15 butikker.

– Vi har gledet oss lenge til å ønske velkommen til nye Sørlandstunet, sier Tore Gustav Drivenes i God driv AS.
Det var til tider lange køer.
Liv Nuland, Beate Lauvland Solvei og Mari Haugland besøkte Holdbart på åpningsdagen.
Ole Marius Liestøl Årmot mener Power i Sørlandstunet et en av Norges råeste butikker.