Service for store og små

Elektrotema Agder AS i Sørlandsparken startet med to ansatte 1. januar 2000 – nå har firmaet 13 på lønningslista og over 13 500 registrerte kunder.

– Service og kvalitet er viktig for oss uansett om det er små jobber eller store prosjekter. Vi stiller høye krav til oss selv, sier gründer og eier av Elektrotema, Ole Hobbesland.

Nå er det stort fokus på solceller og montering av innovative, brukervennlige og kostnadseffektive el-billadere. Det er også stort fokus på hvordan holde det varmt i boligen uten å bruke for mye strøm.

– Mange er opptatt av hvordan strømregningen kan reduseres. Vi tilbyr Futurehome Strømkontroll – et strømstyringssystem som bidrar til å redusere strømforbruket. Det er bare å ta kontakt enten det er spørsmål om solceller, ladeanlegg, strømsparingstips eller annet, sier Hobbesland.

De har kunder fra Mandal i vest, Grimstad i øst og til Hovden i nord.

­– Vi gjør alt fra det å skifte kontakter hos private til å være med på store byggeprosjekter. Vi er også butikk med disk, og vi veileder gjerne kunder som trenger hjelp, sier Hobbesland.

Elektrotema begynte i det små med lokaler i Borgen-senteret i Sørlandsparken, siden flyttet de til større lokaler i Barstølveien 36.  Veksten har vært jevn gjennom årene, og Elektrotema kan nå skilte med en årlig omsetning på 21 millioner kroner.

Gjengen hos Elektrotema midt i Sørandsparken.