Ny daglig leder hos Kroken Caravan

Etter 22 år hos Mobile i Sørlandsparken (tidligere Abrahamsen Auto) ønsket Halvor Barikmo nye utfordringer og begynte som daglig leder hos Kroken Caravan i Sørlandsparken.

– Et godt valg, sier en smilende Barikmo.

Han hadde sin første arbeidsdag 1. desember i fjor, og etter et drøyt halvt år i sjefsstolen hos Kroken Caravan føler han seg hjemme.

– Jeg stortrives selv om det er mye nytt jeg må sette meg inn i. Jobben min nå er kort fortalt å sørge for plusstall og at gjengen som jobber her trives, men selger er jeg fortsatt. Jeg har gått fra å selge bil til å selge opplevelser på hjul, sier Barikmo, som selv er en erfaren og ihuga camper.

Han har gått gradene hos Abrahamsen Auto og siden Mobile – de siste årene var han salgsansvarlig for Honda. Da ble Mobile kåret til landets beste Honda-forhandler flere år på rad.

Kanskje nettopp derfor han ble headhuntet til jobben av konsernsjef i Krokengruppen, Morten Lillehagen.

Det er en krevende jobb i tider med høyere renter og høye drivstoffpriser – det gjør at mange tenker seg ekstra om når det gjelder store investeringer.

– Men det går bra. Vi selger nytt og brukt. Klart det er en stor investering å kjøpe ny bobil, men jeg vil si det er en smart og lønnsom investering, sier selgeren Barikmo.

Han sier at de som handler ny bobil får en eksklusiv, mobil leilighet – langt under prisen for hva de måtte gi for en leilighet på fjellet eller ved sjøen.

– En bobil kan brukes akkurat der kjøper ønsker det, sier Barikmo.

Og han har mye på lager for de som skulle ønske seg bobil eller campingvogn – ny eller brukt.

– Vi forhandler sju merker – siste nytt er vogner fra svenske Polar, modeller skapt for nordisk klima, sier Barikmo.

Krokengruppen har 8 avdelinger fra Kristiansand i sør til Bodø i nord.