Nye spesialister hos Colosseum Tannlege

Colosseum Tannlege i Sørlandsparken ønsker velkommen. Her tannlege Sukanya Kristiensen (sittende på stol), tannlege og fagleder Hilde Reiersen, tannlege Wenche Langeid, tannlege Lisa Gjøsund, periodontist Wojciech Krajewski. Foran fra venstre : Tannpleier Lene Solborg, tannpleier Linda Otilie Wetrhus og oralkirurg Ove Busch (sittende til høyre).

Colosseum Tannlege i Sørlandsparken har ansatt to spesialister – og pusset opp klinikken.

– Vi utvider tilbudet på tannhelsetjenester betraktelig. Vi har ansatt oralkirurg Ove Busch, som har lang erfaring fra sykehus og privat praksis, og tannlege Wojciech Krajewski, utdannet periodontist, det vil si spesialist på tannkjøttsykdommer, ved Universitetet i Gøteborg – de kommer i tillegg til våre tannleger og tannpleiere, sier klinikk-koordinator Lillian Lie ved Colosseum Tannlege Sørlandsparken.

Staben består nå av to spesialister, fire allmenntannleger, to tannpleiere, sju tannhelsesekretærer, en klinikk-koordinator og klinikkleder.

Colosseum Tannlege Sørlandsparken er en del av Colosseum Tannlege, som er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester med rundt 70 klinikker.

– Vi har stort fokus på tilgjengelighet, og holder åpent fra åtte om morgenen til åtte om kvelden, mandag til torsdag. Det setter mange av pasientene våre veldig pris på fordi de da kan benytte seg av våre tjenester utenom arbeidstid.

Colosseum tilbyr gunstige bedriftsavtaler for bedrifter i og rundt Sørlandsparken.