Europris Sørlandsparken Pluss har pusset opp

Europris Sørlandsparken Pluss har hatt en stor ombygging. Butikken har flott ny inngangsportal og hele innsiden er også er endret. Butikkens handleretning er nå snudd og kundene begynner handleturen med å gå til høyre. Kunder har blitt vant til denne retningen i andre butikker.

– Vi var litt bekymret for at kundene ikke kom til å være fornøyd med endringene. Det er mange kunder som har handlet her i mange år, så vi var litt forberedt på noen negative tilbakemeldinger, sier butikksjef Marianne Rekevik. Så langt har alle kundene vært positive. De er veldig fornøyd med oppussingen og vi har fått masse gode tilbakemeldinger.

– Dette er en av de største Europris-butikkene i landet, forteller regionssjef Thor Evensen. Butikken er den fineste og nyeste vi har i kjeden, og nå er det lettere for kunden å gå rundt. Hver kategori skal være oversiktlige for kundene, slik at de finner raskt det de leter etter.

– Vi konkurrerer mye med nettbutikker, så vi må jo gjøre det enklere for kundene.

– Dette har vært et stort prosjekt, som har vært godt planlagt, forteller Marianne. Vi er et team med ansatte med lang fartstid, dermed har gjennomføringen gått veldig bra. For her er det mange ansatte som har jobbet og stått på! De fortjener alt skryt de kan få!

Bilde av regionssjef og butikksjef av Europris Pluss Sørlandsparken
Regionssjef Thor Evensen,  og butikksjef Marianne Rekevik.

En viktig destinasjon for bedrifter i Sørlandsparken.

Vi ligger godt til rette som en del av Sørlandsparken, forteller Thor. Nå kan man også enklere se Europris-skiltet fra veien.

– Det er mange bedrifter her ute i Sørlandsparken. Vi er lokalbutikk, men vi ønsker også å nå ut til bedriftene, sier Marianne.

Lone, som er ansvarlig for bedriftskunder, har tatt turen hit for å stå på stand under åpningsdagen. Hun er ansvarlig for bedriftskunder på kjedenivå. Til daglig har vi en egen ansatt i butikk som har ansvar for bedriftskunder. Dette gjør bedriftshandelen enklere, ved at de kan kontakte oss slik at vi ordner bestilling og pakking, og gir beskjed når varene er klar til henting 

Europris Sørlandsparken Pluss forteller at de har hatt mer besøk enn en vanlig torsdag.

– Vi har hatt god trafikk i butikken, jevnt og trutt fra formiddagen. Fredag og lørdag blir nok mer spennende, forteller regionssjefen. Det er mange kunder som er innom senteret eller andre butikker, og deretter innom her for smågodt eller hva annet de måtte trenge.